Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie, 2019

Nu-mi mai doresc..

De fiecare dată când aud o melodie tristă, gândul mi se duce la tine. Tu-mi ești o emoție tristă. Și nu numai tu. Toată lumea din jurul meu îmi creează această emoție. Nu pot să evadez din propria-mi încăpere. Simt cum pereții mă sufocă pe zi ce trece. Nu mă simt bine în lumea voastră. Lumea voastră e ciudată. Eu nu pot găsi locul aici.Eu sunt doar o stea care trebuie să ajungă la locul ei, pe cer, nu printre voi, nemuritorii de rând. Eu nu vreau să fiu o muritoare. Eu vreau să fiu o STEA veșnică pe cerul cuiva. În sufletele voastre eu n-am putut să fiu. Poate nu sunt făcută pentru a mă prinde de sufletele oamenilor. Oamenii sunt ființe care ucid alți oameni. Voi m-ați ucis pe mine făcându-mă să-mi doresc să devin o stea.. Nu-mi mai doresc iubirea voastră. Nu-mi mai doresc ca sufletul meu naiv să fie pus la pământ cu fiecare plecare de-a voastră iar apoi să încerc din răsputeri să-l readuc la viață. Nu-mi mai doresc viață printre oameni care sunt în căutare de averi, bunuri materiale

Preluat*

"Era chipul pe care dacă-l vezi nu-l uiți, dar pe care dacă-l pui în suflet poți trăi pe marginea abisală a suferinței. Îți poate aduce iubirea eternă sau te poate dezgoli până în cele mai adânci unghere ale identității. Te poate lăsa fără tine. [...]  Mergea parcă nedorind să deranjeze pământul. Călca pe cuvinte ce-i subjugau ființa. Dacă-i făceai un compliment erai analizat negreşit de mintea ei ageră. Tot ceea ce presupunea existența ei, te cuprindea. O priveam ca pe o foaie albă pe care doream să-mi aşez gândurile, dar ea îmi spunea întruna că sunt prea puțin din ceea ce-şi doreşte." ~Cristi Grosaru~ (La răscruce de viață)

Ești..

Ești.. O bătaie dintre două suflete, Dintre sufletul meu și al tău, Doar că al meu suflet, Bate pentru tine. Iar al tău.. Nu bate. Ești.. Ochii verzi de care m-am îndrăgostit , Ochii care nu-mi aparțin. Însă aș putea să ți-i domin. Dar tot nu ar fi de-ajuns. Ei privesc alți ochi, Nu pe ai mei căprui, Și de asta, Simt că mor. Ești.. Primul gând de dimineață.. Primul meu zâmbit imaginar Dar nici acesta nu-mi aparține Pentru că tu i-l oferi ei, Și nu mie. Iar asta.. Mă omoară din nou. Ești.. Ultimul meu gând înainte s-adorm. Ultimul care mă face să vărs lacrimi.. Dar dac- aș ști că le  meriți  Aș plânge oceane pentru tine. Însă tu.. Om cu ochii verzi Cu al tău zâmbet ce nu-mi aparține, Pleci și zbori. Iar pe mine, Mă lași să mor.